Wij leveren goede kwaliteit en zijn er voor de klant

Over Inktnoord

 

Inktnoord is in 2010 van start gegaan als webwinkel in Nederland op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Tevens zijn wij een bedrijf dat al uw drukwerk voor u kan verzorgen. Door het speciale concept van ons bedrijf, krijgt u als klant een product geleverd met een goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Zowel op het gebied van printersupplies als op het gebied van drukwerk hebben wij contacten met diverse leveranciers en fabrikanten. Een bestelling op maat, zodat wij voor u de juiste leverancier kunnen kiezen met een prima prijs/kwaliteit verhouding.

In onze webwinkel vindt u overzichtelijk een groot assortiment printersupplies voor scherpe prijzen. Onze leveranciers hebben een uitstekend voorraadbeheer en daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat in zeker 95% van de gevallen bestellingen die op werkdagen voor 13.00 uur worden geplaatst, de volgende werkdag geleverd kunnen worden.

Indien beschikbaar adviseren wij u ons huismerk artikel te bestellen. U bespaart hiermee op uw printkosten en u hoeft niet in te leveren op kwaliteit. Onze huismerk cartridges zijn gelijkwaardig aan de originele versie. U ziet het verschil alleen in uw portemonnee!

Voorbeeld briefpapierbriefpapier